Publicerad den

Så kommer du i form

Att regelbunden motion och näringsrik mat är avgörande för en hälsosam livsstil är nog de flesta medvetna om. Trots det är det många som har svårt att börja äta nyttigt och komma igång med träningen. Här hittar du en lista med tips som hjälper dig att komma i form.

Köp snygga och sköna träningskläder

Motion är en nyckelkomponent om du vill må bra. Om du tycker att det känns jobbigt att komma igång med träningen kan du införskaffa dig snygga träningskläder. Med en ny träningsgarderob med ribbade leggings från Aim’n kommer du att få ny motivation att ge dig ut i löparspåret, gå till gymmet eller ta dig till yogaklassen. Aim’n har ett brett utbud av sköna och trendiga kläder för alla typer av aktiviteter i vardagen. Ribbade leggings från Aim’n, även kallade ribbed seamless tights, har blivit en av varumärkets storsäljare tack vare det mjuka och flexibla tyget som passar alla kroppar och formar sig efter kroppens rörelser. Det går även utmärkt att mixa och matcha med fina toppar, sweatshirts och t-shirts från märket.

Ät näringsrik mat

Glöm inte bort kosten när du vill komma i form. Det är sällan bra att banta samtidigt som du tränar eftersom att det kan leda till låg energinivå och i värsta fall skador. Satsa istället på att skapa hälsosamma matvanor med mycket frukt och grönt. Undvik skräpmat, kakor, glass, godis, läsk, alkohol, chips och liknande. Ät tillräckligt med mat och se till att välja näringsrika ingredienser.

Hitta en aktivitet du tycker om

Att genomföra livsstilsförändingar är lättare sagt än gjort. För långsiktiga resultat krävs kontinuitet. För att uppnå det är det viktigt att du hittar en aktivitet som du tycker om. Att träna ska vara roligt! Välj en träningsform som du gillar. Testa gärna flera olika aktiviteter för att hitta den som passar dig bäst. Ett annat tips är att träna med en vän för ökad motivation.