Publicerad den

Professionell fastighetsförvaltning av brf för bättre hälsa

Det finns få saker som påverkar vår hälsa så mycket som vår ekonomi. Dålig ekonomi och dålig hälsa hör ofta ihop. Om du äger en bostadsrätt är det därför smart att överlåta skötseln av brf:en till ett professionellt fastighetsföretag. Så vet du att din investering ökar i värde och du kan fokusera på ditt liv och din hälsa.

Överlåt förvaltningen till Nabo

Att driva en brf innebär både teknisk, juridik och ekonomisk förvaltning. Daglig skötsel för att det ska vara trevligt att bo i fastigheten, men också för att vårda och förvalta inför framtiden. Därför är det många brf:er som valt att överlåta förvaltningen till Nabo. Ett företag som är specialiserat på fastighetsförvaltning och som hjälper er med både momsperioder, hyror och ser till att ni följer alla regler. De sköter också den tekniska förvaltningen och ser till att det är städat, brandsäkert, att allt fungerar praktiskt och att ni som bor i fastigheten kan känna er trygga. Nabo har redan 2800 nöjda brf:er som de förvaltar och de får ett högt betyg av sina kunder. Gå in på Nabo och överlåt all ekonomisk, juridisk och teknisk förvaltning åt dem, så kan ni som bostadsrättsägare fokusera på andra saker. Naturligtvis har styrelsen full insyn och ni får även en egen rådgivare.

Bra boende för bättre hälsa

Hur och var du bor påverkar din hälsa mycket. Att trivas i sitt hem, känna sig trygg och kunna slappna av är väldigt viktigt. Men det är också viktigt att röra på sig. Om din brf inte har gym i källaren är det klokt att föreslå det om det finns utrymme. Eller så bygger ni ut. Att ha tillgång till gym i den egna byggnaden gör oerhört mycket för hälsan. Det finns plötsligt ingen ursäkt att inte träna ryggen eller öka konditionen. Du och dina grannar kommer må bättre och även kunna njuta mer av er vardag. Förutom gym är det bra att ha tillgång till grönområden, en park, skog eller elljusspår. Det gör det både enkelt och inspirerande för att verkligen komma ut och träna.

Bättre ekonomi för bättre hälsa

Det som är skönt med att äga sitt boende är att du samtidigt arbetar på din framtida ekonomi. Ekonomi och fysisk hälsa hör ihop. Att ha dålig ekonomi eller att stressa kring pengar förstör din hälsa lika mycket som att äta onyttigt. Därför är det klokt att du försäkrar dig om att din investering, ditt boende, verkligen blir en vinst. Genom att ta hand om din bostadsrätt på bästa sätt kommer du att ha mer pengar i plånboken i framtiden. Om du är påverkad av inflationen eller om coronapandemin tärt på din ekonomi kan du använda din bostad för att tjäna mer pengar. Så att du kan slappna av och må bättre. Först och främst kan du hyra ut ett rum. Ett enkelt sätt att få in flera tusenlappar i månaden. Om du driver företag bör du också göra avdrag på kontorsdelen i din bostad. Så sparar du några extra tusenlappar om året.