Publicerad den

Campingmat och snus på resan

Ska man campa med tält finns en hel del god mat och kost man kan ta med sig som är lämplig för just en tältning. Snusar man kan man även se till att köpa med sig snus från snusnetto.se så att man har ordentligt med sig under campingen.

Snus för alla smaker

Köper man med sig snus innan resan eller till annat tillfälle från snusnetto.se, kan man garanterat finna de flesta smaker och varianter online. Man kan då också vara säker på att kunna köpa både storpack och enstaka förpackningar av de flesta kända märken med unikt stort sortiment och smakvariationer. Att få med sig snus från snusnetto.se på resan eller för alla andra tillfällen innebär hög kvalitet, stort utbud och snabba leveranser. När man har sitt snus nedpackat är det dags att även ta med sig ätbart.

Bästa kosten för tältning

När man tältar lever man enkelt men då är ett stormkök viktigt att ha med sig för enklare matlagning. Det finns även små hopfällbara minigrillar man kan packa ner, eller göra upp en eldstad. Då finns det bra mat att laga på stormkök som blir riktigt god. Mat som nudlar, couscous, ris, pasta och andra torrvaror är perfekta att ta med och väger inte mycket. Har man bil med sig kan man dock även ta med sig en hel del konserver i packningen. Med snus i packningen och god mat att laga på stormköket, kan man njuta av sin camping i både vildmark och på hyrd campingplats.